Hoofdmenu

Geslaagde jeugdwielerronde Heksenberg 2022 Organisatie o.l.v. Max Pool, verdienen een welgemeend chapeau

Afgelopen zondag 27 juni stond de wijk Heksenberg weer in de belangstelling van de te houden jeugdwielerronde. Dit onder auspiciën van de grote wielerbroer en wel de organisatie Stichting Pijl van Heerlerheide. Genoemde organisatie, onder de bezielende leiding van Max Pool, hadden zorg gedragen voor een uitstekend te verrijden parcours met start en finish in de Mgr. Hanssenstraat (Winkelcentrum Heksenberg). De organisatie was er ook in geslaagd dat uit alle windstreken, ook van boven de Moerdijk, jeugdige wielrenners/rensters naar Heksenberg waren afgereisd om zorg te dragen dat, zeker met het oog op de komende start van de professionele Tour de France komende vrijdag 1 juli in Kopenhagen de Deense hoofdstad.

Natuurlijk is dit niet te vergelijken, maar niettemin werd er hard gestreden door de straten van Heksenberg tot grote tevredenheid van de vele aanwezige wielerouders, familie, vrienden en kennissen. Maar natuurlijk ook bij de vertegenwoordigers van de respectieve verenigingen waar de deelnemende wielrenners/sters lid van zijn.

Dit zorgde uiteraard voor de spanning wie als eerste hun wiel over de finish drukte, alleen of gewikkeld met collega’s in de laatste meters. Dit alles, zowel over het hele parcours, als bij de finish werd uiteraard met argusogen en het nodige sportieve plezier ook gadegeslagen door bewoners van Heksenberg en omstreken.

Overigens werd deze jeugdronde Heksenberg, onder dank, ook verreden onder (mede)-verzorging van de KNWU. Iedereen die een steentje, op welke wijze dan ook, heeft bijgedragen aan het welslagen van dit Heksenberg jeugdig wielerevenement mag gerust trots zijn met hiervoor een symbolische (digitale)-bloemenruiker. Kortom, organisatie en wijk Heksenberg mogen terugkijken op een prima sportieve laatste zondagmiddag in juni 2022.

De uitslagen:

1e cat. Emma van Boven, Puck Bakker, Ties Mannaerts

2e cat. Florian Castein, Lars Kleuskens, Tijn Graffen.

3e cat. Mads Eeldert, Bjorn Wisse, Olen Oolsthoorn

4e cat. Lyam Doddema, Finn Menting, Jens Thissen

5e cat. Bo Kramer, Imke Menting, Jaylinn Brakke

6e cat. Zeb Oolsthoorn, Sven Wisse, Julian Haaksma

7e cat. Sander Tullemans, Caden Jagt, Thomas Panken

Nieuwelingen meisjes. Sara Sonnemans, Judith Alleleijn, Maud Adams

Foto’s: Callie Steijaert« (Vorig nieuwsbericht)