Hoofdmenu

Oefenwedstrijd tegen RSC Anderlecht Afgelast.

Tot onze grote spijt heeft de lokale driehoek de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen RSC Anderlecht verboden. Dit tegen alle verwachtingen en eerdere communicatie in. Wij zijn hier verbaasd en vooral teleurgesteld over. We keken enorm uit naar deze topwedstrijd, in ons eigen huis, voor ons publiek.

Met deze wedstrijd én vooral de meet & greet met de spelers en technische staf wilden wij onze trouwe seizoenkaarthouders in het zonnetje zetten. Helaas wordt dit ons nu onmogelijk gemaakt.

We laten ons echter niet uit het veld slaan. Wij doen onze seizoenkaarthouders de belofte dat we met een passend alternatief komen. Geef ons even de tijd om iets nieuws voor jullie te organiseren, dan maken we er samen iets moois van. Daar kun je ons aan houden!

Namens iedereen bij Roda JC, Jordens Peters en Maurice Kleuters

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno