Hoofdmenu

Dylan Vranken tekent eerste amateurcontract bij Roda JC

Dylan Vranken blijft verbonden aan Roda JC. De 20-jarige doelman tekende zojuist een amateurovereenkomst tot de zomer van 2023.

Dylan is vanzelfsprekend blij om zijn eerste contract te tekenen. ‘Ik ben enorm trots en blij om mijn eerste contract te tekenen bij deze fantastische club. Vanaf mijn jeugdjaren loop ik hier al rond wat het extra bijzonder maakt om nu definitief aan te sluiten bij het eerste elftal.’

Jurgen Streppel, hoofdtrainer Roda JC: ‘Dylan is een speler uit de eigen jeugd die we graag wilden behouden. Hij was vorig seizoen reeds onderdeel van de selectie en dat heeft hij uitstekend gedaan. Vandaar de keuze om Dylan er komend jaar wederom bij te houden.’ Dylan speelt ook komend seizoen met rugnummer 37.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 « (Vorig nieuwsbericht)