Tijdens festival Cultura Nova kun je zelf meezingen met K’s Choice!

 

Ook zo’n fan van K’s Choice en hun wereldhit Not An Addict? Dan is er goed nieuws. Vrijdag 2 september staat K’s Choise in het kader van Cultura Nova met een uniek concert geprogrammeerd in de LIMBURGzaal van Theater Heerlen.  Een paar uurtjes daarvoor kun je in de Spiegeltent op het Burg. Van Grunsvenplein samen met andere fans meerstemmig helemaal los gaan op dit nummer. Vanaf 18.00 uur wordt Not An Addict onder leiding van dirigent Frank de Vreeze samen ingestudeerd. Ervaring met zingen is leuk maar niet noodzakelijk, noten lezen ook niet. Aan het eind van die repetitie, om 19.00 uur zing je het nummer met al die andere fans én Gert en Sam Bettens live in de Spiegeltent. Bij deze Sing-a-long is kippenvel gegarandeerd! Deelname kost € 5,- tickets zijn verkrijgbaar via www.culturanova.nl en via www.plt.nl

 

K’s Choice werd in 1993 in Antwerpen opgericht door Sam en Gert Bettens, en wordt nog steeds beschouwd als één van de grootste bands uit de Belgische pop- en rockgeschiedenis.  In de loop der jaren scoorden ze talrijke top 10-albumposities, waaronder ‘Paradise In Me’, ‘Cocoon Crash’, ‘Echo Mountain’ en ‘The Phantom Cowboy’ die in België en tal van andere landen rechtstreeks naar de #1 positie gingen, met meerdere gouden en platina awards als gevolg. Hun grote doorbraak kwam er in 1995 met ‘Not An Addict’, een single die heel wat grenzen doorbrak en de band internationale faam bracht. Zelfs drie decennia later is het nummer nog steeds niet uit de internationale playlists weg te denken.

Jawel, bijna 30 jaar! In 2023 viert de band namelijk zijn 30ste verjaardag en is nog steeds springlevend, meer dan ooit. Nieuw materiaal en exclusieve releases staan op stapel, maar eerst houdt de band op 2 september halt in Heerlen voor hun eerste concert op Hollandse bodem sinds 2019. Tickets voor het concert in de LIMBURGzaal kosten € 42,50 (seated) of € 37,50 (staan). Festival Cultura Nova en Parkstad Limburg Theaters presenteren samen het concert van K’s Choice.

Foto Cultura Nova

Geef een reactie