Laadinfrastructuur Valkenburg aan de Geul

ย De gemeente Valkenburg aan de Geul werkt mee aan een transitie naar schonere, slimmere, duurzamere mobiliteit. Onderdeel van het mobiliteitsbeleid is o.a. het opstellen van gemeentelijk beleid voor laadinfrastructuur. Vanaf 2023 gaat de gemeente samen met Vattenfall starten met de realisatie van 19 aanvullende openbare laadpalen (met ieder twee laadpunten) in de openbare ruimte.
Via onderstaande link kun je tot 5 augustus de voorgestelde locaties beoordelen en eventuele opmerkingen hierover toevoegen. Ook kun je andere locaties voorstellen voor het plaatsen van een publieke laadpaal.
Als je liever niet digitaal deel wilt nemen, kun je op vrijdag 5 augustus tussen 15:00 en 17:00 uur gebruik maken van een inloop uur in het gemeentehuis. Ook is het mogelijk om de analoge kaarten met de laadpaallocaties en een invulformulier in te zien bij de balie.
Lukt het niet om langs te komen op 5 augustus? Stuur dan een mail naar info@valkenburg.nl o.v.v. laadpalen. We nemen dan contact op om af te spreken hoe jouw inbreng alsnog kan worden aangeleverd.

 

FotoยฎParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie