De Franssen-Franken Ronde als belevenis voor het hele gezin.

Eind 2021 kondigde Franssen-Franken aan dat zij vanaf 2022 hoofdsponsor zouden worden van de, op dat moment nog genaamde, RaboRonde van Heerlen.
De belangrijkste reden van het Zuid Limburgse verhuur- en transport bedrijf was om dit prachtige evenement te behouden voor de regio, ook in een periode die door COVID nog erg onzeker was.

Bij de aankondiging van de samenwerking verwoordde directeur / eigenaar Bart Franssen het als volgt: “De regio verdient een evenement als dit dat voor iedereen, jong en oud, wielerliefhebber of feestvierder, vrij toegankelijk is en blijft en daar dragen wij als bedrijf graag een steentje aan bij.”. Zowel de organisatie als Franssen-Franken zijn ontzettend blij dat dit mooie Heerlens evenement in 2022 echt weer door lijkt te kunnen gaan. Organisator Chris Tiekstra ziet op dit moment niets dat een succesvolle 2022 editie in de weg kan staan en kijkt dan ook ontzettend uit naar 29 juli: de dag dat de Franssen-Franken Ronde voor het eerst onder de nieuwe naam gereden zal worden. “Ik voorzie een geweldig feest voor heel de regio en ben ervan overtuigd dat we wederom een rijdersveld met mooie namen bij elkaar weten te krijgen in dit eerste weekend na de Tour de France”, aldus Tiekstra.

Een leuke doorontwikkeling is dat dit jaar de Ronde nog meer gericht zal zijn op ALLE inwoners van de regio. Als regionaal familiebedrijf heeft Franssen-Franken en eigenlijk maar 2 “wensen” bij het volmondig “JA” zeggen op de samenwerking als hoofdsponsor: het moet een evenement blijven voor iedereen uit de regio én het moet een evenement worden waar ook aandacht voor de kinderen is omdat ze dit als regionaal familiebedrijf nu eenmaal ontzettend belangrijk vinden.

“Natuurlijk snappen wij het dat ouders lekker op stap willen en onder het genot van een drankje de rijders voorbij willen zien rijden, zo zien wij het zelf ook het liefste”, aldus Ankie Janssen Marketing Manager van Franssen-Franken. Maar dat betekent niet dat voordat de profs op het parcours verschijnen dat het ook niet leuk is om met de kinderen de stad in te gaan. “Zo zal dit jaar de schouwburg vanaf 17.00 uur open zijn voor publiek zodat ook de kinderen op zoek kunnen naar handtekeningen van bekende renners en zorgen we, met ons verhuurmaterieel, voor een heuse speurtocht langs de route.” Tijdens de 2022 editie van de Ronde van Heerlen zullen overal naast het parcours Franssen-Franken verhuurmaterieel met geheime letters te vinden zijn waar kinderen naar op zoek kunnen. Als ze deze letters allemaal hebben gevonden hebben ze een aantal letters bij elkaar verzameld die samen een zin opleveren. Deze zin is goed voor een overheerlijke traktatie van Franssen-Franken waar de kinderen vast en zeker van zullen smullen.

Ook lanceert de Groene verhuurder, zoals ze zich zelf noemen, tijdens de ronde hun eigen Groene Franssen Franken vakantieboek waarmee kinderen zichzelf tijdens de vakantie, die in de week van de ronde is gestart, volop kunnen vermaken

Foto Franssen-Franken Ronde van Heerlen

Geef een reactie