Wandelen langs natuur en cultuurhistorie Terworm

IVN Heerlen houdt op zaterdag 23 juli een avondwandeling in de omgeving van Terworm. gaan we een leuke wandeling van ca. 7 km maken over het Landschapspark Terworm. Tegen het eind van de vorige eeuw hebben veel partijen samengewerkt aan de ontwikkeling van dit gebied. Nu is het een mooi natuur-en wandelgebied geworden, ingeklemd tussen Heerlen en Voerendaal.

Tijdens de wandeling kunnen we genieten van: mooie natuur, historische gbouwen, restanten van het zwembad, Geleenbeek en nog veel meer. Kortom een mooi gebied vlak bij de stad.

De wandeling is voor iedereen vrij toegankelijk en gratis, een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Het aantal deelnemers is beperkt, daarom is aanmelden verplicht via:  ivnheerlen@gmail.com

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie