Na 2 jaar stilte was het afgelopen weekend weer feest in Bekkerveld. 

Voor meer foto’s

voor meer foto’s klik op deze link.

Muziek, zon, lekker eten en drinken. Gezelligheid. Kunst en liefde. Zo kon je trouwen op het festival terrein in echte bruidskleding en door een echte pastoor in een korte broek. Er is ontzettend veel te doen voor jong en oud. Zo kon je glitterart op je gezicht laten tekenen. Airbrush tattoos. Naar de kapper en nog veel meer.

Uiteraard is er op een festival ook muziek. Typhoon net als Bluff stonden eerder op ParkCity live en gaven een mooie show weg. Het publiek genoot overduidelijk en zong vaak in volle borst mee. Net zoals bij Clouseau. Oude nummers van de jaren 80 werden over het veld heen gezongen door het publiek.

De zanger van band was ziek. Hij had een keelontsteking en dronk onder het optreden door gember thee. Het maakt voor het optreden niets uit. Hij gaf alles wat die had. 18.000 mensen. 1 veld. 1 liefde. ParkCity live was fantastisch. Op naar volgend jaar.

Foto’s®ParkstadActueel/Lidia Carreno Photography

Geef een reactie