SCHUNCK zoekt de Beste Artiest van Heerlen 2022

Muzikanten, zangers of dansers kunnen zich individueel of in groepsverband opgeven voor de Beste Artiest van Heerlen 2022.

Op zaterdag 17 september 2022 maakt een vakjury de winnaar bekend van de talentenjacht ‘Beste Artiest van Heerlen 2022’. SCHUNCK reikt deze prijs voor de tweede keer uit. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, specialiteit of samenstelling. Aanmelden kan tot en met 13 september 2022.

De prijs wordt uitgereikt tijdens de open dag van SCHUNCK in Heerlen. De winnaar mag de titel een heel jaar dragen.

 

Win een eigen studio-opname

De winnaar gaat er niet alleen met de eer vandoor, maar wint ook een opname in de SCHUNCK Studio én een 100-minutenkaart voor lessen bij SCHUNCK Muziek en Dans. De tweede en derde plaats ontvangen ieder twee losse lessen naar keuze.

Na de uitreiking mag de winnaar zijn of haar nummer ten gehore brengen of choreografie te dansen op het hoofdpodium op het Pancratiusplein.

 

Winnaar Beste Artiest van Heerlen 2020

Xamé was de ‘Beste Artiest van Heerlen 2020’ en heeft dankzij haar winst haar eigen nummer ‘Home with you’ opgenomen en uitgebracht. Beluister haar nummer via deze Spotify link

Kijk voor meer informatie op https://www.schunck.nl/nl/muziek-en-dans/over-ons/nieuws-en-verhalen/beste-artiest-van-heerlen-2022

Foto Schunck

 

Geef een reactie