Voucherregeling voor ondernemers uit Parkstad

Een bijdrage kan oplopen tot maximaal 10.000 euro.

Goed nieuws voor het midden- en kleinbedrijf dat actief is in de regio Parkstad: het is mogelijk om een voucher aan te vragen voor initiatieven die vernieuwend zijn. Wilt u concrete stappen zetten op het gebied van sociaal ondernemerschap?

Heeft u een initiatief dat de regio nog sterker maakt op het gebied van bijvoorbeeld circulaire economie, toerisme of grensoverschrijdend ondernemen? Dan is het mogelijk om een bijdrage te vragen tot maximaal 10.000 euro. Heeft u samen met andere ondernemers en/of instellingen een gezamenlijk initiatief, dan kunt u – als alliantie – een voucher aanvragen tot wel 50.000 euro.

De regeling loopt tot en met december 2023 en is een initiatief van Stadsregio Parkstad Limburg, mede gesubsidieerd door de Provincie Limburg. Kijk op www.businessinparkstad.com voor meer informatie.

 

Geef een reactie