Nieuwe openingstijdens Burgerplein Kerkrade

Vanaf maandag 1 augustus wijzigen de openingstijden van het Burgerplein van de gemeente Kerkrade. De nieuwe openingstijden zijn als volgt: Maandag t/m woensdag van 9.00 uur โ€“ 16.00 uur, donderdag van 9.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.
๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—•๐˜‚๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป?
Het Burgerplein is gevestigd in het Stadskantoor van de gemeente Kerkrade, Markt 33. Bij het Burgerplein kunt u onder andere terecht voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs, het doorgeven van een adreswijzing, uittreksels uit de Basisregistratie Personen, een verklaring omtrent het gedrag (VOG), burgerlijke stand (geboortes, overlijdens, huwelijken/partnerschappen) en het aanvragen van de Nederlandse nationaliteit.
๐— ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป?

Ja, op het Burgerplein wordt nog uitsluitend op afspraak gewerkt. U kunt eenvoudig een afspraak maken via www.kerkrade.nl

of telefonisch via 14 045.

FotoยฎParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie