Roda JC Kerkrade neemt Arjen van der Heide over van SC Heerenveen

Roda JC Kerkrade heeft zich versterkt met de 20-jarige Arjen van der Heide. De vleugelaanvaller tekent in Kerkrade een verbintenis voor drie seizoenen.

Van der Heide is geboren in Heerenveen en speelde al sinds 2013 in de jeugd van de Friese club. Op 4 augustus 2019 maakt hij op 17-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie. In de afgelopen drie seizoenen heeft de aanvaller 40 wedstrijden gespeeld op het hoogste niveau van Nederland.

TROTS
Arjen van der Heide: “Ik ben trots dat ik de komende seizoenen mag uitkomen voor deze prachtige club. De ambities van de club sluiten goed aan bij mijn eigen doelstellingen. Ik hoop dat we er een mooi seizoen van kunnen maken en ik kan niet wachten op mijn eerste minuten in het geel-zwart van Roda JC.”

KWALITEITSIMPULS
Jurgen Streppel: “We zijn zeer blij met de komst van Arjen. Dit geeft ons zowel een kwaliteitsimpuls als meer mogelijkheden voorin. Arjen heeft ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring in de Eredivisie. Met zijn snelheid en creativiteit kan hij van grote waarde zijn voor ons en we zijn dan ook trots dat hij voor Roda JC kiest.”

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie