Hoofdmenu

Programma staat 4 dagen in het teken van nieuw stadsfestival 

Theater aan het Vrijthof viert het nieuwe culturele seizoen met MAAS!

Het nieuwe culturele seizoen wordt dit jaar feestelijk ingeluid tijdens de eerste editie van het bruisende stadsfestival MAAS! Van donderdag 8 tot en met zondag 11 september staat heel Maastricht in het teken van kunst & cultuur, theater, sport, kennis en muziek. Theater aan het Vrijthof viert volop mee met een feestelijk programma dat bestaat uit voorstellingen van Iris Hond, Sven Ratzke, Släpstick en anderen. Het volledige programma is vandaag bekendgemaakt en nu te bekijken op de website van Theater aan het Vrijthof.

Feestelijke start van het culturele seizoen met Festival MAAS!
Begin september staat Maastricht in het teken van het nieuwe, interdisciplinaire stadsfestival MAAS!. Bezoekers krijgen vier dagen lang de gelegenheid om te genieten van diverse cultuur- en sportactiviteiten, maatschappelijke initiatieven en muzikale momenten in de binnenstad en de buitenwijken van Maastricht. Een feestelijke start van het nieuwe culturele seizoen!


Speciaal festivalprogramma in Theater aan het Vrijthof

Ook Theater aan het Vrijthof luidt het nieuwe theaterseizoen 2022/2023 in met een speciaal programma tijdens Festival MAAS! dat bestaat uit het theaterconcert Dichtbij van Iris Hond & Aristos Quarter, het theatercollege Gesprekken op de Zondag van oud theaterdirecteur Guido Wevers en de toneelvoorstelling ATALANTA van Solar Vlaar en Loek de Jongh van Toneelacademie Maastricht. Tevens zal er bij het stadshuis op de markt een unieke preview van de voorstelling LEWIEKE! van ’t Mestreechs Volleks Tejater plaatsvinden.

Samenwerking met Camping Kosmos

Tijdens Festival MAAS! is het Vrijthof the place to be. Onder de naam Camping Kosmos transformeert het hele plein namelijk in een camping. Verwacht naast een hoogwaardig artistiek programma dus ook caravans, tenten en een pierenbadje. Tevens is er een speciale Spiegeltent, waar diverse artiesten namens Theater aan het Vrijthof acte de présence geven: Sven Ratzke, Släpstick, La Isla Bonita.

 

Praktische informatie
Festival MAAS! vindt plaats van donderdag 8 tot en met zondag 11 september op verschillende locaties in Maastricht. Theater aan het Vrijthof neemt deel aan het festival met een speciaal programma in het theatergebouw alsook in de Spiegeltent op het Vrijthof. Meer informatie over de inhoud van het programma, inclusief tijden en prijzen, is te vinden op de website.