MVV Maastricht gaat intensief samenwerken met André Mostard, een vermaarde voedingscoach. Sporten is immers vandaag de dag meer dan alleen maar trainen. De jongste uitgave van de Tour de France bewees dit maar weer eens te meer. Er zal steeds meer aandacht moeten zijn voor goede voeding. Binnen de (top)sport gaat het dan ook vaak om de kleine verschillen. Als je zelf het maximale resultaat wilt behalen uit je sport in combinatie met je voeding is een sportvoedingscoach belangrijk. André Mostard zal namens MVV deze schakel gaan vormen.

Ronny van Geneugden: “Wij zijn zeer verheugd dat we André Mostard aan ons team kunnen toevoegen. André zal zijn kennis en expertise op voedingsgebied gaan inzetten voor zowel MVV 1 als de jeugdopleiding. Hij zal op maat gaan adviseren en zal per speler individueel de focus leggen op voeding. Geen mens is hetzelfde en iedereen heeft een ander voedingspatroon nodig om optimaal te kunnen presteren. De toevoeging van André aan onze staf is daarom weer een teken van verdergaande professionalisering en het creëren van de optimale randvoorwaarden voor prestaties.”

André Mostard: Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan voor MVV Maastricht en de club door middel van mijn kennis en ervaring op met name voedingsgebied verder te helpen. MVV Maastricht laat daarmee ook écht zien dat het vooruit wil. Het feit dat de club bezig is met dergelijke belangrijke details om de prestaties van haar spelers te verbeteren en daar ook al in de jeugd mee te beginnen, daar spreekt voor mij veel vertrouwen uit. Het versterkt mijns inziens de kwalitatieve basis die er al ligt op technisch en medisch vlak.”

Communicatie MVV en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie