Hoofdmenu

Groene Ster – Lion Football Academy

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Groene Ster speelde afgelopen zondag het eerste oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022-2023. De Heerlense derdedivisionist werkt toe naar de officiële start van het seizoen als op zaterdag 13 augustus 2022 BVV Barendrecht de tegenstander is in de landelijke TOTO KNVB Beker. In de vriendschappelijke ontmoeting tegen Lion Football Academy kwam er een doelpuntrijk 3-3 eindresultaat uit de bus. Een nog verre van compleet Groene Ster ging met een 2-1 voorsprong rusten na doelpunten van nieuweling Zlatko Zejnilovic en Chefrino Eind.

In de tweede helft draaide tegenstander Lion Football Academy met twee treffers de score om in haar voordeel waarna nieuwkomer Guus Hupperts voor Groene Ster vlak voor tijd de gelijke eindstand liet aantekenen (3-3). Groene Ster vervolgt de oefencampagne op woensdagavond 3 augustus

met een thuisduel tegen Eendracht Termien (19.30 uur).

Door Paul Kroes-Groene Ster(Volgend nieuwsbericht) »