Hoofdmenu

Rkvv Voerendaal zoekt Grensrechter 1e elftal

Kijk jij met veel genoegen op zondag naar de assistent-scheidsrechter cq grensrechter hoe deze vol overgave de vlag hanteert? Zou jij zelf ook wel eens ‘die vliegtuigen willen binnen halen’ en willen bijdragen aan het arbitrale trio? Of was je vroeger nooit een begenadigd voetballer maar zie jij hier je kans om toch deel uit te maken van het eerste elftal?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons ‘vlaggenschip’, het eerste elftal, zijn we op zoek naar een nieuwe grensrechter welke ons wilt bijstaan in onze zoektocht naar goede resultaten. Als grensrechter ben je het verlengstuk van de KNVB scheidsrechter langs de lijn en zorg je voor een faire en kundige arbitrale afwikkeling van onze wedstrijden. In de basis worden er 26 competitiewedstrijden gespeeld, meestal op zondagmiddag 14:30 en daarnaast nog enkele bekerwedstrijden en oefenwedstrijden waarbij we je ook graag erbij hebben.

Klinkt jou dit als muziek in de oren?  Neem dan contact op met onze technische commissie in de persoon van

Henny Crutzen via 06-10562687 of info@rkvvvoerendaal.nl

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »