Hoofdmenu

NIEUW! MINDFUL JOGGING CURSUS

De nieuwe Mindful JOGGING&WALK CURSUS   Start op zondagochtend. zondag 28 augustus in HEERLEN
Een inspirerende en vernieuwende manier van samen rustig joggen en wandelen Zoek jij meer rust en ontspanning én wil je lekker bewegen zonder druk? Doe dan mee met de Mindful Jogging&Walk Cursus ! Tegen stress en voor meer energie.

LEKKER BEWEGEN VOOR ELK NIVEAU. Hoe gezond is het om buiten te zijn. In deze tijden is het nóg belangrijker om goed voor jezelf te zorgen. Ga dus met ons mee naar buiten, de frisse boslucht opsnuiven! Uiteraard houden we 1,5 meter afstand van elkaar.
Zowel mentaal als fysiek gaan we aan de slag. Je krijgt handige tools aangereikt, fun en ontspanning voeren de boventoon. Deze workshop is laagdrempelig en echt iedereen vanaf 18jaar kan meedoen. Kom in beweging en sta stil bij jezelf. Schrijf je snel in voor deze nieuwe cursus, want we kunnen max. 7 deelnemers blij maken voor op de zondagochtend.

Verleng je zomergevoel, Eind augustus naar buiten. 5 weken lang op de zondagochtend leer je in het hier en nu te zijn, piekergedachten uit te schakelen en te genieten van de omgeving, samen buiten zijn en van lekker rustig bewegen. Of je nu een geoefend jogger/hardloper bent of een beginner, deze Mindful Jogging & Walk Cursus van Habits & Health is geschikt voor jou.

Wanneer: We starten op 28 augustus. Steeds op zondagochtend 09.30-11.15 uur. Data: 28augustus, 4september, 11september, 18september, 25september.
Locatie: Verzamelen bij Van der Valk Landgoed Terworm te Heerlen.
Prijs: €110 voor de gehele cursus incl. samenvattingen/mailing tijdens de cursus met de Mental- en Beweegcoach.
Meer info of aanmelden: mail naar anke@habitsandhealth.nl

**Vol=vol max. 7 deelnemers.**

Foto Habits & Health