Hoofdmenu

Inwoners Maastricht winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro 

Een grote verrassing voor twee deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6211HT (straat: Cortenstraat). Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars donderdag met de cheques.

De twee deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen beiden 500.000 euro.

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld overhandigde de cheque aan de kinderen van Martine. Met haar werd gevideobeld en vanuit Italië reageert ze dolblij op dit nieuws: “We zijn op vakantie in Italië en kijken uit naar een leuk vakantiehuis.”

Ook Martin is blij verrast door dit nieuws. Hij gaat rustig nadenken wat hij met zijn gewonnen geldprijs gaat doen.

Uitreiking televisie .De uitreiking aan de winnaars van Maastricht is op 28 augustus te zien in Postcode Loterij De Winnaars op RTL 4.

Foto Roy Beusker« (Vorig nieuwsbericht)