Hoofdmenu

Chevremont wint eerste oefenwedstrijd 

VV Chevremont heeft zondag 14 augustus zijn eerste oefenwedstrijd afgewerkt tegen Sportclub25 uit Bocholtz. Beide teams waren nog verre van compleet, mede hierdoor was het in de beginfase zoeken en oogde het spel wat rommelig. Sportclub25 kreeg vrij snel twee schietkansen, echter Calvin Pötgens was op zijn hoede.

Brian Jacobs leek na een kwartier te scoren uit een goed genomen vrije trap, via de onderkant van de lat kwam de bal echter weer terug het veld in. Vervolgens werd de goal van Daniël Meijer afgekeurd wegens vermeend buitenspel, na een goed lopende aanval. Chevremont kwam steeds beter in de wedstrijd en het waren de nieuwkomers Mirsad Huric en Calvin Römer die voor de verdiende 0-1 tekende, Mirsad scoorde uit de voorzet van Calvin.

Tim Blättler scoorde na een dik half uur de 0-2 met het hoofd, uit de voorzet van Brian Jacobs. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft beloonde Calvin Römer zijn optreden met een mooi doelpunt, 0-3. Gaandeweg de 2e helft sloeg de vermoeidheid verder toe, waarna wat eerder dan gebruikelijk het eindsignaal klonk.

Volgende week zaterdag staat de derby tegen KVC oranje op het programma, om 18.30 uur @ de kaffeberg 

Door VV Chevremont(Volgend nieuwsbericht) »