Lennard Hartjes speelt komend seizoen in Kerkrade.

Lennard Hartjes speelt komend seizoen in Kerkrade. De 19-jarige middenvelder wordt voor de duur van één seizoen gehuurd van Feyenoord.
Hartjes, geboren in Spijkenisse, maakte in 2015 de overstap van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam naar Feyenoord. Hier doorliep hij diverse jeugdelftallen, waarna hij afgelopen seizoen zijn debuut voor de hoofdmacht van Feyenoord maakte in het met 3-0 gewonnen Conference League kwalificatieduel tegen FC Luzern. Enkele weken later mocht Hartjes in de groepsfase invallen tegen Maccabi Haifa. Ook speelde hij in verschillende Nederlandse Nationale jeugdelftallen, waaronder 12 wedstrijden in Nederland O21.

PERSOONLIJKE GROEI “Doordat ik afgelopen seizoen mee mocht trainen met het eerste elftal bij Feyenoord, merk ik dat mijn eigen spelniveau omhoog is gegaan. Deze groei wil ik doortrekken en ik denk dat ik dat het beste kan doen bij Roda JC. Ik zal er alles aan doen om samen met het team de positieve lijn die in gang is gezet door te trekken”, aldus Lennard Hartjes.

Jurgen Streppel: “Met Lennard halen we een slimme en behendige speler in huis, die veel positieve dingen heeft laten zien bij Feyenoord en bij de KNVB. Hopelijk gaat hij dit ook in Kerkrade laten zien.”

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie