Maak het mee met MVV en shirtsponsor ‘Maastricht Region’

MVV Maastricht voetbalt dit seizoen met ‘Maastricht Region’ op de meest prominente plek van het voetbalshirt. Samenwerking maakt ons sterk en krachtig, daar geloven wij bij MVV in. Door onze krachten met bedrijven te bundelen zijn we in “Maastricht Region” interessant voor vele partijen die internationaal denken, willen werken en zich willen versterken.

En niet voor niets. Want “Maastricht Region” omvat Zuid-Limburg (600.000 inwoners) en Euregio Maas Rijn (4 miljoen inwoners). Enorme mogelijkheden voor iedereen. En juist die mogelijkheden worden gebundeld en versterkt door “Maastricht Region”. MVV Maastricht is de initiatiefnemer van het gehele project “Maastricht Region” en
ondersteunt en faciliteert dit van harte mede omdat ook de club een steeds internationaler karakter krijgt. Zo heeft een Amerikaanse partner MVV omarmd en ziet die veel mogelijkheden om samen met MVV hun business te vergroten.
Samenwerken schrijven wij met hoofdletters want alleen samen kom je vooruit.

“Maastricht Region” is de plek waar we samenkomen, waar iedereen zijn schouders onder het succes zet. Waar we verbinden en hubs bouwen, op weg naar ‘elke dag beter’. MVV gaat de verbinding vormen voor bedrijven waarna deze profiteren van het verbinden en het faciliteren. MVV zal als olie tussen de radertjes gaan werken. Beleven en ondergaan, zijn de kenmerken oftewel Samen Meer die als een groeidiamant de komende jaren zal gaan werken.

MVV Maastricht is zo overtuigd van het bouwen van hubs en elkaar versterken dat de club op de meeste trotse plek van de club – het wedstrijdshirt – vanaf het seizoen 2022-2023 zelfs de shirtreclame voert “Maastricht Region”. Zo onderstreept de club ook trots te zijn op de stad. Het uiteindelijke doel is kennis en ervaring met elkaar te delen waardoor je niet alleen je eigen ondernemersdoelstellingen kunt uitbouwen, maar de gehele regio nog sterker maken. “Maastricht Region” groeit daarmee uit tot een ware business katalysator waar je absoluut bij wilt horen.

Foto MVV

Geef een reactie