Energie besparen? De gratis energiecoach helpt u!

 

Wilt u uw woning verduurzamen en zo energie besparen? Maak dan gebruik van de gratis energiecoach. Tot 30 september 2022 worden er, zo lang het budget toereikend is, gratis begeleidingstrajecten met een energiecoach aangeboden aan woningeigenaren.

Tijdens een begeleidingstraject gaan energiecoaches met bewoners in gesprek over het energieverbruik en de verduurzamingswensen. Ook adviseren en begeleiden de coaches bewoners bij het daadwerkelijk realiseren van verduurzamingsmogelijkheden.

Aanmelden

Woningeigenaren kunnen zich nu aanmelden voor een gratis begeleidingstraject met een energiecoach.

Aanmelden voor een energiecoach is mogelijk bij de Wattmeesters DuMo-adviseurs.

Het traject met de energiecoach wordt tot 30 september 2022 (zolang er voldoende budget is) gratis aangeboden door de Provincie Limburg in samenwerking met de Europese Investeringsbank (EIB), de financiële instelling van de Europese Unie.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie