Hoofdmenu

Wijnrestaurant op het Land in Voerendaal open

Op de openingsfoto van links naar rechts Patriek en Annaline Doelen, Ruud Verstegen, burgemeester Gemeente Voerendaal Wil Houben en Frenk Theuns.

De derde editie van Wijnrestaurant op het Land in Voerendaal – een initiatief van wijnrestaurant Mes Amis Maastricht – is open. De liefde voor streekproducten en passie voor wijnen vormen het fundament van Wijnrestaurant Op het Land editie 2022. Dit jaar op Landgoed Overst in Voerendaal. Bijna vier weken lang, tot en met 11 september kun je hier genieten van regionale wijn spijs combinaties. Het Wijnrestaurant op het Land, is een aantal jaren geleden bedacht om (Zuid-) Limburg nadrukkelijker op de kaart te zetten als wijnregio van de toekomst.

 

Wijn spijs combinaties. Eigenaresse van Wijnrestaurant Mes Amis en vinologe Annaline Doelen laat je hier graag de door haar zorgvuldig uitgezochte regionale wijnen proeven. Onder leiding van haar zoon en mede-eigenaar Patriek Doelen en zijn keukenteam geniet je ondertussen van unieke smaakcombinaties met gerechten die passen bij de wijn en het seizoen.

Te gast bij Landgoed Overst. Gastheer van dit jaar is Ruud Verstegen, eigenaar van het hele gebied rondom het paviljoen waarin dit jaar het restaurant ligt. Hier onderhoudt Ruud een wijngaard van 10 hectare met diverse druivenrassen. Van al deze rassen maakt hij wijnen per druivensoort en soms maakt hij een wijn van diverse soorten druiven. Leuk toch dat je nu de gelegenheid hebt om ook de wijnen van Landgoed Overst te midden van de wijnranken te proeven?

Kom genieten. Inmiddels zijn er al bijna 6000 mensen die hun plekje in het restaurant reserveerden en dat aantal groeit gestaag. Wil je dit evenement niet missen? Reserveren kan via deze link: www.wijnrestaurantophetland.nl. Je bent van harte welkom tot en met 11 september om culinair te komen genieten bij Wijnrestaurant op het land.

Wil je op de hoogte blijven, volg de culinaire belevenissen dan via Facebook: https://www.facebook.com/wijnrestaurantophetland.nl/

Wijnrestaurant op het land. Het culinaire marketingconcept van Wijnrestaurant Op Het Land is bedacht door Frenk Theuns, die onder andere in het Brabantse Wouw Restaurant op het Land en andere pop up events organiseert. In samenwerking met Roy Packbier van de PePr Company hebben ze in 2019 dit concept naar Limburg gehaald en de liefde van wijnrestaurant Mes Amis voor de Limburgse wijn eraan toegevoegd.

Foto’s over Wijnrestaurant op het Land in Voerendaal