Bekkerveldfestival in Heerlen dit jaar met breed programma voor jong en oud.

Na 2 jaar is ook Bekkerveldfestival weer terug op de kalender. Van vrijdag 2- tot en met zondag 4 september is de multifunctionele accommodatie A Gene Bek in Bekkerveld weer het toneel van Bekkerveld Festival.

Op vrijdag start het evenement traditiegetrouw met een gezellige borrel. De borrel is voor eenieder toegankelijk. De borrel loopt over in het avondprogramma met rond 19:30 uur een optreden van ‘dé feestband van het wilde zuiden: Tonca!’. Na Tonca neemt Anderkovver het podium over om de vrijdagavond feestelijk af te sluiten. Op zaterdag wordt in samenwerking met Q-Music een mega populaire evenement georganiseerd. Tijdens Q-Music Foute Party trek je de foutste outfit uit de kast en ga je helemaal los op de foutste nummers van nu en toen. De zaterdag is nagenoeg uitverkocht, dus wil je er nog bij zijn, koop dan snel je tickets.

De zondag wordt op een knallende wijze afgesloten. Naast een uitzending van ‘F1 Dutch Grand Prix’ waar Max Verstappen in eigen land voor de winst gaat rijden, betreedt niemand minder dan Wir Sind Spitze! het podium. In de pauzes worden ze ondersteund door Danny Pouwels en DJ Wim Frijns. Deze middag word aangeboden door wijkraad Aarveld – Bekkerveld en wijkraad Douveweien – Caumerveld.

Ook voor de allerkleinste is er van alles te doen deze middag, gedurende de dag wordt een gratis barbecue georganiseerd, dus ook de inwendige mens komt deze zondag niks tekort. De zondag is gratis toegankelijk.

Voor de sportievelingen is er op zondagochtend ook het traditionele volleybaltoernooi.

Bekkerveldfestival staat dit jaar dus net zoals alle voorgaande 51 edities weer garant voor een mooi feestweekend en de ideale afsluiting van de zomervakantie.

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie