Hoofdmenu

‘Drie dagen genieten van fijne muziek en heerlijk plantaardig eten in het centrum van Heerlen’

Een vegan tosti. Een plantaardige empanada, een wrap falafalof een burger mét vegan kaas. Een ijsje gemaakt van plantaardige ingrediënten als toetje. Later op de avond nog een portie bitterballen.
Met een cocktail of een biertje. Dat is zomer maan fest. Na een succesvolle editie in 2021, toveren José Bouwels en Aline Ploeg dit jaar het Maanplein in Heerlen weer om tot een gezellig festivalterrein voor de tweede editie van zomer maan fest.

Vanuit de gedachte mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten kennismaken met plantaardig eten zijn wij zomer maan fest gestart. Een gratis toegankelijk, kleinschalig vegan foodfestival in het Maankwartier in Heerlen. Iedereen is welkom!

Besloten wij jaren geleden te stoppen met het eten van vlees en dierlijks producten vanwege dierenleed, inmiddels is vegan eten een trend. De leefstijl heeft een positieve impact op het milieu en de wereldvoedselverdeling. Tijdens zomer maan fest brengen we het thema onder de aandacht.

We maken er drie dagen een gezellig feestje van, met heerlijk plantaardig eten gemaakt door Heerlense ondernemers, bands uit de buurt én de fijnste vinylplaatjes. zomer maan fest vindt plaats op vrijdag 2 september van 16.00 – 23.00 uur, zaterdag 3 september van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 4 september van 14.00 – 21.00 uur op het Maanplein in
Maankwartier Heerlen.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)