Officiële onthulling Industrieel Herinneringsobject in Schaesberg tgv 125 jaar spoorlijn Herzogenrath-Sittard

De stichting HEERLYCKheyt Schaesberg organiseert op 10 september de officiële onthulling van het industrieel herinneringsobject dat door Relim en Visser Staal gemaakt is ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan (in 2021) van de spoorlijn Herzogenrath-Sittard.

Vorig jaar op 11 september is er op een voorlopige plek bij het station in Landgraaf dat herinneringsobject voor één dag geplaatst, in afwachting van de definitieve locatie. En die is er nu, precies een jaar na datum, gevonden en wel kort bij de brug in Schaesberg op de hoek Spoorstraat/Hoofdstraat.

Wethouder Schiffelers zal op 10 september om 15 uur voor de onthulling zorgdragen. Na afloop is er een korte informele nazit in het parochiezaaltje van de P&P-kerk. Kom gerust de onthulling bijwonen en als u bij de nazit aanwezig wilt zijn stuur dan voor 10 september een mail aan de secretaris van de stichting: Jack Lussenburg: secretaris@heerlyckheytschaesberg.nl

Foto HEERLYCKheyt

Geef een reactie