11 september: ‘Teëke Zinge Open Air’ van Sám & Stan in ‘De Schinvelder Hoeve’ in Schinveld.

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Sám Smits en Stan Peters hun eerste (en tevens laatste) concert hebben kunnen organiseren. Na dit succes besloten de heren een aantal singles op te nemen bij Marlstone Music. Momenteel zijn zij ook bezig met nieuwe muziek, die zij tijdens dit evenement ten gehore zullen brengen.

11 september wordt ‘De Schinvelder Hoeve’ omgetoverd tot een gezellige meezing- ‘Teëke zinge’ locatie. Een drie uur durend programma waarbij hun eigen hits worden afgewisseld met bekende Limburgstalige, Duitse, Nederlandstalige en Engelse meezingers.

Natuurlijk hebben de heren spectaculaire gasten! ABBA is hipper en actueler dan ooit. Hun evergreens mogen niet ontbreken en daarvoor zullen de ‘ABBA Girls’ zorgen.

Joy Blijdenstein, een jong – maar opkomend talent – zal de avond opluisteren met zijn eigen muziek, maar ook met een ode aan Guus Smeets. Tot slot de Limburgse topper: Frans Theunisz! Bekend van ‘Sjeng Oan De Geng’, ‘Roed Geel en Greun’ en ‘Gaon Nog Neet Nao Hoes’. Frans – die onlangs de ‘Gouden Narrenkap’ in ontvangst mocht nemen – komt de tent op zijn kop zetten.

Wilt u deze middag bijwonen? De entree is € 12,50. E- tickets kunnen gekocht worden vanaf 13 juni 13.00 uur via www.tickli.nl (onderdeel van Visit Zuid Limburg voorheen VVV Limburg) of www.sam-stan.nl. Fysieke kaarten kunnen worden gekocht bij de Visit Limburg servicepunten.

Voor informatie kunt u telefonisch contact opnemen via: 06- 46 47 50 74.

Locatie: Schinvelder Hoeve – Brunssumerstraat 65 – Schinveld

Foto Sám & Stan

Geef een reactie