Teun Bijleveld. De 24-jarige middenvelder tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.

Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met FC Emmen over de transfer van Teun Bijleveld. De 24-jarige middenvelder tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.

Teun Bijleveld, geboren in Amstelveen, begon zijn voetbalcarrière bij SV Ouderkerk waarna hij in 2009 de overstap maakte naar de jeugdafdeling van AZ. In de zomer van 2017 sloot Bijleveld aan bij Jong Ajax waar hij in twee seizoenen 55 competitieduels speelde. Hierna maakte de middenvelder de overstap naar Heracles Almelo. Vanaf juli 2021 stond hij onder contract bij de kampioensploeg FC Emmen.

SPEELMINUTEN
“Afgelopen seizoen heb ik, mede door een blessure, niet veel speelminuten kunnen maken. Na een revalidatie van vier maanden ben ik nu sterker, fitter en gemotiveerder dan voorheen. Ik zit lekker in mijn vel en wil dolgraag speelminuten maken. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om voor Roda JC te mogen spelen,” aldus Teun Bijleveld.

TALENTVOL
Hoofdtrainer Jurgen Streppel is blij met de versterking op het middenveld. “Met het vertrek van Benjamin Bouchouari waren we nog op zoek naar een extra middenvelder. Teun is een talentvolle en technische centrale middenvelder die zowel in de Keuken Kampioen Divisie als de Eredivisie ervaring heeft opgedaan.”

Geef een reactie