Eerste vignet Gezonde Buurtlocatie uitgereikt in Limburg bij Wijkcentrum An de Koel

 

31 augustus heeft wethouder Alex Schiffelers het eerste Limburgse vignet ‘Gezonde Buurt locatie’ mogen overhandigen aan Wijkcentrum “An de Koel”. De beiden heren, Leo Haenen en Jos Haan, zetten zich in voor een gezonde omgeving en hebben alle gebruikers en partners in hun visie mee weten te nemen.

Afgelopen april hebben de eerste gesprekken met de beheerders van het wijkcentrum, de JOGG-regisseur van Landgraaf en Team-fit Coach plaatsgevonden. De heren waren zo enthousiast over de visie van JOGG en Team-Fit dat ze er meteen werk van hebben gemaakt!

Water drinken, fruit, bruine broodjes en vers gemaakte soep zijn hier de basis! Dit sluit niet uit dat minder ‘gezonde’ producenten niet meer aangeboden kunnen worden maar er is in ieder geval een ‘gezonde’ keuze!

Proficiat aan beide heren en alle gebruikers en partners met het behalen van het eerste Limburgse vignet!

Alleen ga je snel, samen kom je verder!

Foto Gemeente Landgraaf

 

Geef een reactie