Wie de afgelopen wedstrijden van Bekkerveld 1 heeft gezien is het wellicht al opgevallen. Er staat een nieuwe sponsornaam op de shirts. Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen is Commaxx Group de nieuwe hoofdsponsor van RKSV Bekkerveld. Het bedrijf heeft zich voor drie jaar aan Bekkerveld verbonden.

Naast de nieuwe wedstrijdkleding is de eerste selectie ook voorzien van nieuwe inloopshirts, tassen en presentatiekleding. Namens Commaxx group was Bert Peels bij de presentatie van de nieuwe kleding aanwezig. Bert is al jarenlang lid van onze vereniging en maakt deel uit van het veteranenteam. Ook zijn zoon Mark is Bekkervelder; hij speelde in de jeugd van onze club.
Foto Rick Kleinen

Van links naar rechts: hoofdtrainer Dick Voorn, Commaxx-directeur Bert Peels, voorzitter Paul Reijns en assistent-trainer Joep op den Kamp. Achter Paul Reijns staat René Slangen, voorzitter van de sponsorcommissie.

Commaxx is een wereldspeler in de ontwikkeling en verkoop van smart choice consumentenelektronica aan nationale en internationale retailers en importeurs onder verschillende merken. De merken van Commaxx worden over de hele wereld verkocht. In de landen waar geen verkooporganisatie is gevestigd, vindt de verkoop plaats via lokale distributeurs. Het aantal landen waarin de Commaxx-merken vertegenwoordigd zijn, groeit nog steeds.

Foto Rick Kleinen

Sinds de oprichting van Commaxx kiest het bedrijf ervoor voor om de klanten, leveranciers en medewerkers als vrienden te behandelen. Commaxx streeft naar de meest efficiënte, oprechte en eerlijke dienstverlening aan iedereen die met ons in contact komt. Daarom werkt Commaxx volgens het FRIENDS principe;

Fast & Flexible (Snel & Flexibel)

Reliable (Betrouwbaar)

Innovative (Innovatief)

Exceeding expectations (Verwachtingen overtreffen)

No Nonsense

Durable (Duurzaam)

Service

Commaxx brengt onder de merknamen Lenco, Alecto, Fysic en Trebs inmiddels meer dan 1100 producten op de markt. Op dit moment is Commaxx nog gevestigd op het bedrijventerrein in Nuth. Vanaf begin 2023 verhuist Commaxxj naar het gloednieuwe pand in Kerkrade aan de Wiebachstraat 37-39 dat op dit moment nog gebouwd wordt. Dit nieuwe, hypermoderne kantoor gebouw is van alle gemakken voorzien en heeft de beste faciliteiten. Zo is er ook een fitnessruimte waar personeel gebruik van kan maken.

Door Frank Benneker/RKSV Bekkerveld

Geef een reactie