EHC wint eerste bekerwedstrijd van VV Maastricht West

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Gisteren speelde EHC zijn eerste bekerwedstrijd op bezoek bij tweedeklasser VV Maastricht West. Na een sterke start stond het al snel 0-1 via Kasper Spierings, maar het duurde tot vlak voor rust alvorens de voorsprong verdubbeld werd via een kopbal van Rick Polman.

Halverwege de tweede helft werd het 0-3 via een benutte strafschop van wederom Rick Polman. In de slotfase werd de score verder uitgebreid door doelpunten van Gabriel Ras en Ceylan Amory (strafschop). Uiteindelijk stond er dan ook een verdiende eindstand van 0-5 op het scorebord.

Aanstaande zaterdag speelt EHC de tweede wedstrijd in de groepsfase van de beker thuis tegen Veritas. De wedstrijd begint om 19:00 uur op Sportpark De Dem!

Geef een reactie