WDZ Vr 1 – VV Keer Vr 2  2-6 1e Bekerwedstrijd

 

Het was duidelijk weer even wennen met name voor onze Vrouwluuj. Scheidsrechter René FleKken had amper gefloten voor het beginsignaal of de bal lag al 2x achter WDZ keeper Sharon. Na 30 seconden opende Celine Lemaire de score en 3 min. later was het Uschi Bessems die doel trof.

In de beginfase was WDZ zoekende en leed veel slordig balverlies, waardoor VV Keer heel makkelijk in balbezit kon komen  en steeds weer dreigend voor het WDZ doel kon komen. Moet ook gezegd worden dat VV Keer met o.a Lianne Esseling, Nadine Prickaerts en Celine Lemaire in de gelederen een heel goed voetballend team op de been had gebracht. En bij WDZ ontbraken er een paar basis spelers en mochten de nieuwelingen  hun opwachting maken.

Het werd nog 0-3 en 0-4 door een persoonlijke fout en geklungel van de WDZ verdediging. Pas nadat WDZ Eva en Saronne binnen de lijnen had gebracht keerde het tij. WDZ kreeg steeds meer grip op de wedstrijd- bal werd beter rondgespeeld en kansen werden gecreëerd. Het was dan ook Eva die de 1-4 liet aantekenen na goed doorzetten en met een geplaatste schuiver de Keer goalie passeerde.

Hierna bleef WDZ aandringen en werden er kansen gecreëerd. Jammer genoeg werd 1-5 door een strafschop na een tackle van Kimberly. Gelukkig bleef WDZ voetballen en op zoek naar een doelpunt. Deze kwam er ook na een mooie aanval via de linkerflank met een hoofdrol voor Saronne en Eva waardoor Dajana 2-5 kon aantekenen Het slotakkoord was voor VV Keer en het eindresultaat werd 2-6.

Al met al een heel nuttige bekerwedstrijd waarbij we moeten constateren dat er nog veel werk aan de winkel is maar gelukkig zijn er ook genoeg positieve dingen waar we op kunnen voortborduren.
Zondag gaan we uit naar SV Geuldal.
Tekst: André Hall.
Foto’s: Huub Schepers.

KIJK DE FOTO’S

Geef een reactie