Op een mooie maandagavond staat Roda JC – de Graafschap op het programma. Een altijd spannend duel dat vooraf nooit te voorspellen is.
In de eerste helft laat Roda zien wat ze de afgelopen wedstrijden gemist hebben.Voetbal. Passes komen aan en er wordt goed druk gezet naar voren. De vloek van niet scoren lijkt ook voorbij als zowel in de 15e (Bryan Limbombe) als de 23e (Dylen Vente) minuut gescoord wordt en Roda aan blijft zetten. Na de 2-0 vallen de ballen net niet meer goed en met een redelijk comfortabele 2-0 worden de kleedkamers opgezocht.
De tweede helft lijkt de Graafschap wat fitter te starten maar toch is het Roda die ook in de tweede helft de score opent. Bryan Limbombe scoort zijn 2e van de avond en brengt Roda JC op 3-0.
Na dit doelpunt lijkt Roda JC  het wel te geloven en neemt wat gas terug. Dit komt ze duur te staan met tegendoelpunten in de 51e en de 73e minuut. Het laatste kwartier wordt hierdoor nog even billen knijpen. Maar met wat hangen en wurgen (en kansen op de 4-2 en de 3-3) blijft de stand 3-2 en doet Roda JC goede zaken op de ranglijst.