Hoofdmenu

Sport- en cultuurweek Gulpen-Wittem, doet jouw vereniging ook mee?!

Voldoende beweging is belangrijk voor de fysieke en mentale gezondheid van jong en oud. Het verenigingsleven is daarom onmisbaar in onze samenleving. Alle verenigingen in onze gemeente zorgen er samen voor dat iedereen, jong en oud, met of zonder beperking, de mogelijkheid heeft om sport of cultuur te beleven.

Wij zijn trots op ons unieke verenigingslandschap en organiseren daarom een sport- en beweegweek zodat iedereen kennis kan maken met sport en cultuur. Een week die in het teken staat van ontmoeting en samen sport en cultuur beleven.

Verenigingen organiseren in deze week open trainingen tijdens de reguliere trainingsmomenten. Niet-leden kunnen zich bij de vereniging aanmelden om vrijblijvend te proeven aan de sport/cultuur. Na afloop van de inschrijfperiode publiceren wij een overzicht van de deelnemende verenigingen. Deelnemers kunnen zo in één oogopslag zien waar ze terecht kunnen in deze week.

Open jij in de week van 17 oktober ook de deuren van jouw vereniging? Meld je dan aan bij beweegcoach Anneke via anneke@negen.nl De inschrijfperiode eindigt op zondag 25 september.

ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno