Een weekend vol spektakel en plezier met Circus Snor bij Kasteel Hoensbroek.

Dit weekend (17 en 18 september a.s.) strijkt het interactieve Circus Snor neer op de weide van het Allermooiste Kasteel van Nederland: Kasteel Hoensbroek. Onder de naam “Chapeau!” presenteren ze een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa, leuk voor jong en oud!

Het programma bestaat uit ouderwets vermaak voor jong en oud waarbij plezier voorop staat. Circus Snor is een theatraal interactief circus waarin de kinderen centraal staan, en waar ook de ouders veel plezier aan kunnen beleven. Ze geven de voorkeur aan kleinschaligheid en zijn niet van de grote acts of shows met dieren. Naast de prachtige circustent kun je op het terrein ook klassieke circuswagens bewonderen.

KinderKaravaan. Ook buiten de tent valt er van alles te beleven! Vóór de voorstelling en in de pauze kunnen alle bezoekers, ook (groot)ouders, zelf oefenen, spelletjes spelen en zich verwonderen. In de KinderKaravaan neemt Circus Snor de bezoekers honderd jaar mee terug in de tijd, naar een kermis uit de jaren 20, met antieke kermisattracties als de kop van Jut, schommelbootjes en lachspiegels. Zo wordt circus meer dan alleen een visueel spektakel.

Programma

De show duurt 2 uur inclusief pauze. Op zaterdag 17 september starten de shows om 13:00 en 16:00 uur. Op zondag 18 september om 10:00 en 13:00 uur. Het programma bestaat uit:

  • 30 minuten: KinderKaravaan (nostalgische jeugdkermis)
  • 35 minuten: 1e helft show
  • 15-25 minuten: Pauze
  • 30 minuten: 2e helft show

Beginnende artiesten. Bij Circus Snor debuteren aardig wat beginnende artiesten die een kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Jongleur Antonio jongleert met hoeden. De ervaren artiest Berl werkt met een hoge ladder, Larissa doet luchtacrobatiek in een aerial ring, Nia presenteert een hoelahoep act, Maria doet haar kunsten hoog in de nok. De spreekstalmeester en circusdirecteur is Jasper Riedeman.

Algemene info & tickets. Je kunt het circus alleen bezoeken met een combiticket voor het kasteelbezoek en het circus zelf. Er zijn voor deze activiteit geen tickets aan de kassa te koop. Een volwassenticket kost €18,50 en kinderen betalen €14,95. Tickets zijn alleen online via deze link te bestellen: tickets.kasteelhoensbroek.nl/nl/circus/tickets

Treed binnen in een wereld vol kasteelavonturen. In dit enorme slot met meer dan veertig authentiek ingerichte kamers komen avonturen uit verre verledens tot leven. Maak een dansje in de prachtige balzaal en beklim de Middeleeuwse toren. Zoek de geheime kamer, bibber in de eeuwenoude kerker en speel de spellen uit de tijd van ridder Hoen. Ga je mee op avontuur in het Allermooiste Kasteel van Nederland?

Foto  Persafdeling  kasteel Hoensbroek

Geef een reactie