Hoofdmenu

HET MARTIN BUBER: BELEEF WAT JE LEERT!

Vind U ook dat alle kinderen in onze regio een kansrijke start verdienen? Steun dan het initiatief van de gemeente Kerkrade voor de oprichting van een nieuwe kleinschalige school voor mavo, havo en vwo: Het Martin Buber. Ook als je buiten Kerkrade woont, kun jij dit vernieuwende onderwijsconcept steunen door het afgeven van een ouderverklaring.
Wethouder Hub Hodinius van Onderwijs: “Ook wij als gemeente geloven in het concept van Het Martin Buber. Gemeente Simpelveld heeft geen eigen middelbare school, maar we vinden het wel belangrijk dat er een passend aanbod van diversiteit aan scholen in de buurt van onze gemeente is. Omdat Het Martin Buber zo uniek is, een onderwijsvorm waarbij ieder kind écht beleeft wat het leert , willen we onze inwoners graag informeren over de mogelijkheid tot het afgeven van een ouderverklaring. Alle kinderen verdienen immers een kansrijke start!”

Heb je kinderen die op 1 november van dit jaar 10, 11 of 12 jaar oud zijn en woon je binnen een straal van 15 kilometer van Kerkrade? Geef dan nu geheel vrijblijvend je ouderverklaring af. Het verplicht je tot niets en het neemt maar 5 minuten van je tijd in beslag. Ga naar www.hetmartinbuber.nl/ouderverklaring

Wil je eerst meer informatie over Het Martin Buber? Kijk dan op www.hetmartinbuber.nl

Foto Het Martin Buber