D’r Weltesje Dreum bliet nog effe inne dreum

De weersverwachting voor zondag is van dien aard dat de organisatie van de Weltesje Dreum besloten heeft om het feest te annuleren. Volgend jaar zal zich zeker een gelegenheid voordoen om de Weltesje Dreum te verwezenlijken.

De intocht van kapelaan Taison gaat, in aangepaste vorm, wel door
Na de eerste H. Mis in Welten (10.00 uur) komt kapelaan Taison met zijn gevolg naar het gemeenschapshuis. De Waltine kapel zal hem daar muzikaal onthalen. De Weltense en Benzenraadse gemeenschap kan dan kennis maken met de nieuwe kapelaan. De bakkers van ’t Bakkes va Welte bakken op zondagmorgen pruimenvla en appelvla die vanaf 11.00 uur in het gemeenschapshuis geserveerd zal worden.

Iedereen is zondag vanaf 11.00 uur van harte welkom in ’t Patternaat om te genieten van een lekker stuk vla met een kop koffie of iets anders.

De volgende bakdag in ’t Bakkes va Welte is op zondag 2 oktober.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie