Hoofdmenu

Angela uit Landgraaf wint splinternieuwe auto bij tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

 

Angela uit Landgraaf is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht die gistervond te zien was bij SBS6.

Angela won de auto nadat zij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Angela ervoor om een koffer open te maken. Angela koos voor koffer 2 en dat bleek een prima keuze: in deze koffer bleek een nieuwe auto te zitten!

Hoofdprijs gaat naar  een inwoner uit Ubbena speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 488.000 euro. Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 16 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Foto Roy Beusker Fotografie

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »