In de stromende regen bleken de gasten uit Margraten de sterkere in de laatste poulewedstrijd in de strijd om de KNVB beker.
Vanaf het beginsignaal zetten de mannen van WDZ de tegenstander onder druk. Er kwamen diverse mooie kansen, maar de bal wilde er maar niet in door misfortuin en door geweldig keeperswerk van de RKVVM goalie.

Marc Schröder schoot van dichtbij over, nadat hij al eerder vlak voor de goal staand tegen de lat had gekopt.
Rond het uur kondigde zich het onheil al aan, een verre trap belandde de bal bij de spits van de bezoekers, deze gaf een fraaie lob over de uitkomende Bas de Vreede, maar de bal belandde tegen de paal. Wat zich daarna in de scrimmage allemaal afspeelde valt niet te beschrijven.


Korte tijd later lag de bal toch achter Bas in het net. Een hoge bal vanaf links werd fraai in de lange hoek gekopt. Helaas verdraaide Bas hierbij zijn knie en moest het veld verlaten. Roy Flekken nam zijn plek onder de lat in. In de stand veranderde verder niets meer. RKVVM mag verder in de beker en we wensen het team hierin veel succes.
Grootste verliezer van deze zondag was het speelveld. Vooral in de strafschopgebieden leek het meer op een omgeploegde akker dan op een voetbalveld.
Tekst Huub Schepers.
Foto’s: René Flekken.

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Geef een reactie