Hoofdmenu

MVV op trainingskamp naar Turkije

 

Met het oog op het komende WK speelt MVV Maastricht de tijdelijk laatste competitiewedstrijd op zondag 20 november (MVV-Almere City). Daarna ligt voor MVV de competitie tot zondag 11 december (VVV Venlo-MVV) stil. In het kader van verdere professionalisering gaat MVV de tussentijd goed en intensief benutten om –  van 23 tot en met 28 november – een trainingskamp te beleggen. Met maar liefst 35 personen trekken de Maastrichtenaren voor een 5-daags verblijf naar het Turkse Kemer, vlakbij Antalya. MVV gaat er niet alleen trainen maar zal er ook minimaal één oefenwedstrijd spelen.

MVV verblijft er in DoubleTree by Hilton Hotel in Kemer van de Maastrichts-Turkse Ugras Hakan Hasancebi. Hij sponsort samen met de ‘Vrienden van 043’ de reis- en verblijfkosten van de Maastrichtse delegatie. MVV-directeur Erik Noor is onlangs in Turkije geweest om deze deal te bespreken. “Dit trainingskamp past prima in de structuur van onze topsport-omgeving die we steeds meer zijn. Daarnaast is het natuurlijk prima voor de teambuilding. We zijn Ugras en ‘Vrienden van 043’ dan ook heel erkentelijk dat zij zoveel vertrouwen in de koers van MVV hebben, dat zij het trainingskamp sponsoren”, aldus Erik Noor.

Ugras Hakan Hasancebi is in Maastricht geen onbekende. Zo is hij onder meer eigenaar van Mickey Brown’s Coffee in Mosae Forum in het centrum van Maastricht. Ook is hij betrokken bij de Foodchurch aan de Boschstraat, die op 1 oktober aanstaande opent.

MVV is overigens momenteel bezig om ook een businessreis rondom dit trainingskamp te organiseren. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 



« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »