Afgelopen zaterdag ontving Wethouder Martin de Beer het eerste Monopoly Hoensbroek exemplaar. Het spel is voor de bewoners sinds gisteren verkrijgbaar.

Goed nieuws voor de inwoners uit Hoensbroek. Vanaf 19 september kunnen zij hun Monopoly stad in. Een stel hotels op de Kouvenderstraat zetten, de nieuwe eigenaar worden van Hommerterweg of de Slakkenstraat kopen. Wethouder Martin de Beer ontving zaterdag het eerste exemplaar, Monopoly Hoensbroek, uit handen van Maurice Kleijnen. Het spel is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn Kleijnen in Hoensbroek.

De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel is aangepast en volledig afgestemd op Hoensbroek. Je kunt nog wel steeds de gevangenis indraaien, sommige klassiekers blijven onveranderd. Monopoly is een van de bekendste spelen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux meer dan 150 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel, waaronder de nieuwste Monopoly telg: de editie Hoensbroek.

Monopoly Hoensbroek is vanaf 19 september exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn Kleijnen in Hoensbroek en is in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Vanaf 19 september kunnen consumenten acht weken lang sparen voor korting op het spel. Bij iedere €10 ontvang je een zegel en bij 25 zegels is de spaarkaart vol! Tegen inlevering van de spaarkaart kost het spel € 39,95 (Verkoopadviesprijs: €54,95). OP=OP.

Foto Monopoly Hoensbroek Albert Heijn Kleijnen

 

Geef een reactie