THEORIEMIDDAG VEILIG OP WEG MET JE SCOOTMOBIEL!

 

Rijden met een scootmobiel in het soms drukke verkeer is zo makkelijk nog niet.

KBO Simpelveld (als zijnde Werkgroep Scootmobieltrainingen) organiseert daarom in samenwerking met Gemeente Simpelveld, Impuls, Veilig Verkeer Nederland, Medipoint en een groep enthousiaste vrijwilligers een theoriemiddag.

Deze theoriemiddag vindt plaats op donderdag 6 oktober, van 13.30 tot 16.00 uur in de yogaruimte van ‘de Rode Beuk’ in Simpelveld. Vanaf 13.15 uur is er een inloop waar gestart wordt met koffie/thee en een stuk vlaai.

Deze middag is geheel gratis te bezoeken voor mensen die een scootmobiel/elektrische rolstoel rijden vanuit een WMO voorziening, maar ook voor mensen die zelf een van deze voorzieningen hebben aangeschaft! De theoriemiddag duurt tot uiterlijk 16.00 uur maar nog even langer blijven voor de gezelligheid mag natuurlijk ook!

Opgeven kan per mail (info@durpswinkel.nl) of telefonisch via 06 286 33 137 (op werkdagen van 10.00 tot 12.00 uur)

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie