Gezellige en onderhoudende Burendag in Heksenberg 

                       

 Komende zondag 25 september is het Gemeenschapshuis Heksenberg Hei Grindelweg 84 het middelpunt van de organisatie van Burendag 2022, dit ook in het kader van de jaarlijks te houden Nationale Burendag. Zowel in 2019 als 2020 mocht de wijk Heksenberg ook al genieten van een gezellig entertainment gebeuren. Burendag Heksenberg 2022.is dit jaar een gezamenlijke organisatie van Buurtsteun Heksenberg (zij organiseerde immers dit evenement al eerder een aantal malen) en Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek (zij ondersteunde dit evenement ook al eerder op financiële wijze). In gezamenlijk overleg werd dan ook het besluit genomen om Burendag 2022 samen te organiseren, een initiatief welke alleen maar toe te juichen is, zeker in het algehele belang van de wijk Heksenberg./Pronsebroek

Dit zal zich zeker doen gelden voor de diverse organisatie activiteiten die, tussen 11.00 en 16.00 uur op touw zijn gezet voor jong en oud. Behalve een hapje en een drankje zullen er Oudhollandse spellen aanwezig zijn. Is er een geweldige goochelshow en een markt met plaatselijke verenigingen en kan er informatief kennis worden gemaakt van Buurt initiatieven. Kortom het woord verveling is op deze Burendag dus helemaal niet van toepassing. Dus is logischer wijze iedereen uit de buurt dan ook van harte welkom. Doen dus. Overigens ook vermelden dat de organisatie ook mogelijk is gemaakt door het Groene Kruis Heerlen-Hoensbroek, waarvoor dank uiteraard.

Vergeet niet om ook woensdag 5 oktober a.s. om 19.30 uur naar het gemeenschapshuis Hei Grindelweg 84 te komen. Dan komt, onder organisatie van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek, namelijk  Erik de inbreker informeren over diefstalpreventie in – en om uw woning. Toch, zeker in deze vroeg zijnde donkere avonden, een belangrijk gegeven om aanwezig te zijn. Is ja voor eenieder van belang. Overigens stond dit ook eerder op de agenda van de Stichting Wijkraad, maar heeft eerder geen doorgang gevonden omdat Erik de inbreker toen alsnog verhinderd was.

Foto Callie Steijaert

 

Geef een reactie