SCHUNCK vind de Beste Artiest van Heerlen 2022

Op zaterdag 17 september 2022 heeft een vakjury de winnaar bekend gemaakt van de talentenjacht ‘Beste Artiest van Heerlen 2022’. SCHUNCK heeft deze prijs voor de tweede keer uitgereikt.

Muzikanten, zangers of dansers konden zich afgelopen zomer individueel of in groepsverband opgeven voor de Beste Artiest van Heerlen 2022. De prijs werd uitgereikt tijdens de open dag van SCHUNCK in Heerlen.

Winnaar Beste Artiest van Heerlen 2022. Norah Rhodes, een aanstormend talent en pas 16 jaar oud, gaat er niet alleen met de eer vandoor, maar wint ook een opname in de SCHUNCK Studio én een 100-minutenkaart voor lessen bij SCHUNCK Muziek en Dans.

Norah speelt al 11 jaar piano en schrijft sinds ongeveer 5 jaar haar eigen nummers, waarbij ze zingt en zichzelf begeleidt. Ze heeft eerder deelgenomen aan diverse talentontwikkelingsprogramma’s, zoals Kunstbende en Pop Sport, en ambieert een toekomst in muziek.

Ze bracht tijdens de uitreiking twee nummers ten gehore, namelijk Back to Black van Amy Winehouse én haar eigen nummer genaamd ‘Fly Away’.

Haar nummer is via deze link te beluisteren: https://open.spotify.com/artist/1zif9anzNpi6OEHnRz1T0j?si=0FyfGJx_SB21MS9Yqqf3UA

Kijk voor meer informatie op https://www.schunck.nl/nl/muziek-en-dans/over-ons/nieuws-en-verhalen/beste-artiest-van-heerlen-2022-1

Foto Schunck

Geef een reactie