KVC Oranje zoekt een trainer die enthousiast, ambitieus, en sociaal vaardig is. De trainer zorgt voor de begeleiding en coaching van het bovenbouwteam op zaterdag en vindt het leuk om onze JO17 verder te ontwikkelen.

Ben je een echte teamplayer, communicatief goed, sociaal vaardig en weet een hecht team te maken.
Kom onze JO17 dan trainen.

Je traint twee keer per week op de maandag en de woensdag met het team. Op zaterdag begeleid en coach je het team van het bovenbouw
Je stimuleert de jongens tijdens de trainingen en speelt diverse oefenwedstrijden.

KVC Oranje is een amateurvoetbalclub uit  Kerkrade welke is opgericht op 11 maart 1911. KVC Oranje speelt traditie getrouw in de oranje en witte kleur. De voetbalvelden liggen aan de Voorterstraat 80 te Kerkrade. Wij hebben op dit moment zo’n 400 leden.

De kracht van de vereniging ligt in de saamhorigheid, betrokkenheid, samenwerking en de vele vrijwilligers die KVC Oranje een warm hart toedragen en die met hun grote inzet een grote bijdrage leveren aan een eigen cultuur en sfeer.

Sollicitaties met CV kunt u mailen naar info@kvc-oranje.nl.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie