VV Chevremont wist vooraf dat het voor een lastige opgave stond, tegen het sterke wittenhorst. In de eerste 10 minuten hadden we het lastig, Twan hield ons op de been. Aan de andere kant waren we vaak te slordig om echt gevaarlijk te worden.

Net toen het leek dat we het verdedigend beter hadden staan, was slordig balverlies van onze kant de aanleiding voor de mooie 1-0 van Wittenhorst. Vlak voor rust viel ook nog 2-0, bij Chevremont dacht iedereen aan buitenspel, maar de scheidsrechter liet doorspelen.

De tweede helft begonnen we goed, Daniël Meijer had de aansluitingstreffer op zijn schoen. Maar bij de voorzet van Tim Blättler kon hij zijn voet onvoldoende achter de bal krijgen. Even later kon Brian Jacobs alleen op de doelman af, maar zijn inzet werd jammerlijk gekeerd door de doelman.

Toen Chevremont beter in de wedstrijd kwam, maakte Wittenhorst echter de 3-0 uit de counter. Chevremont scoorde daarna nog wel de 3-1 via Daniël, die een voorzet van Tim, prima inkopte. Daar waar we hoopte op een slotoffensief, werd dit het niet nadat Wittenhorst de 4-1 maakte.

VV Chevremont verliest terecht van een goede tegenstander en dient volgende week thuis tegen Bsvlimburgia te zorgen voor de eerste 3-punter van deze competitie.