Zaterdag 8 oktober jubilarissendag bij FC Kerkrade -West

Helaas is door Corona het 90-jarig jubileum bij FC Kerkrade-West niet gevierd en een onderdeel van dat geplande jubileumweekend was de Jubileumreceptie met o.a. de huldiging van de jubilarissen van FC Kerkrade-West. Inmiddels zijn we twee jaar verder en is een nieuwe poging gedaan en is de Jubilarissenavond gepland op zaterdag 8 oktober as. In de laatste twee jaren is de lijst met jubilarissen iets langer geworden en zijn er liefst 26 jubilarissen, waarvan 20 jubilarissen hebben aangegeven dat ze gehuldigd willen worden. De jubilea variëren van 25 jaar tot 60 jaar lid van onze vereniging.

Zaterdag 8 oktober vindt de Jubilarissenavond plaats in en voor onze kantine van het Willem Sophia Complex, waar op het terras een tent wordt opgebouwd. Nadat de jubilarissen in de middaguren zijn ontvangen en intern gehuldigd, krijgen ze van 18.00 tot 19.30 uur een receptie aangeboden van het bestuur. Hiervoor nodigen wij natuurlijk alle leden, oud-leden, vrienden, familie, supporters en iedereen die FC Kerkrade-West en de jubilarissen een warm hart toedragen, van harte uit om onze jubilarissen te feliciteren. Na afloop is er een gezellige grote Feestavond waar iedereen van harte welkom is. De muziek voor deze avond wordt verzorgd door DJ Mark Stam.

De 20 jubilarissen die op zaterdag 8 oktober aanwezig zijn en die jullie kunnen komen feliciteren zijn: 60 jaar lid: Huub Arnolds en Sjef Hollanders, 50 jaar lid: Rafaël Lenartowicz, Sjef Leurs, 40 jaar lid: Huub Gillissen, Jo Arnts, Gene Stohr, Theo Roelofs, Zdzichu Lenartowicz, Roger Schuurmans en John Stadhouders, 25 jaar lid: Paul Heyse, Jan Bellen, Bjorn Thimister, André Blokzijl, Hay Budie, Patrick Duijkers, Mick Jansen, Ben Lennertz en Brian Reintjens.

Foto FC Kerkrade West

Geef een reactie