Hoofdmenu

12 oktober a.s. organiseert Gemeente Voerendaal tijdens de Week van de Veiligheid een ‘Zwaailichtendag’

Op woensdag 12 oktober a.s. organiseert Gemeente Voerendaal tijdens de Week van de Veiligheid een ‘Zwaailichtendag’ op het Kerkplein in Voerendaal. Tussen 13.00 en 17.30 uur zullen brandweer, politie en handhaving zich presenteren met voertuigen, sirenes en natuurlijk allerlei informatie. Een leuke, interessante middag voor jong én oud.
De Week van de Veiligheid vindt plaats van maandag 10 t/m 16 oktober met als hoofdthema gedigitaliseerde criminaliteit. Tijdens deze week wordt aandacht besteed aan het alert zijn op criminaliteit met als doel om burgers weerbaarder te maken. Met de zwaailichtendag als event in Voerendaal. Kortom: ‘Maak het ze niet te makkelijk’.

 

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno