UOW’02 wint uit wedstrijd van sv Eikenderveld

Door UOW’02 en  Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Na een sterke start van UOW’02 komen de bezoekers via een benutte penalty van Edwin van Els op 0-1 direct gevolgd door een snelle uitbraak die Pim Theunissen mooi afrond op 0-2. Niets aan de hand zou je zeggen maar  sv Eikenderveld bleef aanvallen en hadden een aantal goede mogelijkheden om de aansluitingstreffer te maken.

Kort na rust was het dan toch zover en Lamin Taal scoorde de 1-2 uit een gevaarlijke voorzet met het hoofd. De wedstrijd kwam hierna niet meer tot rust en had de sterke fluitenende Willy Trags de nog handen vol aan deze wedstrijd.

De eindstand van 1-2 was fortuinlijk te noemen maar daar zal niemand in Waubach van wakker liggen.

 

 

Geef een reactie