Hoofdmenu

BusPlus Heerlen zoekt vrijwilligers chauffeur / begeleider

Veel ouderen en mindervalide plaatsgenoten voelen zich eenzaam. Ze kunnen niet meer zelfstandig ergens naartoe, bijvoorbeeld door beperkte mobiliteit of omdat er geen sociaal netwerk is.

BusPlus Heerlen (samen eropuit) is bedoeld om ouderen een leuke dag te bezorgen. Ze ontmoeten andere deelnemers, drinken samen een kopje koffie of thee, eten een hapje en maken een praatje. Dit is voor ouderen een belangrijk moment, samen eropuit zijn.

De bus rijdt ongeveer bijna dagelijks.Ouderen die zich voor een uitje aanmelden, worden opgehaald, begeleid en na de activiteit weer naar huis gebracht. Door  BusPlus Heerlen ontstaan er sociale contacten en werkt ook mee om de eenzaamheid onder de ouderen te bestrijden.

Als chauffeur / begelider zet jij je graag met hart en ziel in om de deelnemers een mooie dag te bezorgen. Heb je interesse om ons huidige enthousiaste team te komen versterken? Neem dan gerust contact op zodat wij, onder het genot van een kopje koffie of thee, de mogelijkheden kunnen bespreken.

Info: busplusheerlen.nl

telefoon op werkdagen 09.30 t/m 12.00 uur  045 2002439

 « (Vorig nieuwsbericht)